0186 57 14 15

info@kvos.nl
Service


Onderhoud en reparatie: uw machine weer als nieuw

Uw tuinmachine kapot of tijd voor een onderhoudsbeurt? Wij zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle merken tuinmachines en gereedschappen. We beschikken bovendien over eigen transport en halen uw machine op indien gewenst. Schoonmaken, messen slijpen, filters reinigen, olie vervangen en een complete check-up; uw tuinmachine is weer als nieuw.

Stilstand tijdens het seizoen zoveel mogelijk voorkomen? Meld uw machine aan voor het winteronderhoud. De wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om uw tuinmachine een onderhoudsbeurt te laten geven.

Onderdeel nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres

Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen voor uw tuinmachine. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Vul het contactformulier in, bel naar 0186 – 57 14 15 of kom langs in onze showroom. Zoveel te meer gegevens u van het onderdeel verstrekt (zoals machinemerk, model, serienummer, onderdeelnummer – en omschrijving), zoveel te beter we u van dienst kunnen zijn. Of neem het onderdeel en de machine mee.

Periodieke keuring: veilig werken volgens de regels

U loopt toch liever geen risico’s? Veilig werken begint met goed onderhouden machines en gereedschappen. Hiervoor bent u bij Vos tuin- en parkmachines aan het juiste adres. Wij zijn VA-keur gecertificeerd voor het keuren van onder meer grasmaaiers, zaagmaterieel en elektrisch gereedschap. Voor keuring van heftrucks en intern transportmateriaal verwijzen wij u naar ons zusterbedrijf Kruijthoff Heftrucks.

Verkoop, onderhoud, reparatie of keuring van tuin- en parkmachines. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Contact

Vos tuin- en parkmachines
Kreupeleweg 49
3286 BB Klaaswaal

T. 0186 – 57 14 15
E. info@kvos.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   07.30 – 17.00
Zaterdag en zondag:     gesloten

Metaalunie 2

Copyright © 2024 K. Vos en Zn B.V. | 

Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 10 mei en maandag 20 mei (tweede pinksterdag) zijn wij gesloten.

X