0186 57 14 15

info@kvos.nl
Winteronderhoud


Winteronderhoud van uw tuinmachine(s)

De wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om uw grasmaaier en/of tuinmachine een vakkundige onderhoudsbeurt te laten geven. Een onderhoudsbeurt komt de levensduur van uw machine ten goede en zorgt ervoor dat u deze gedurende het seizoen weer probleemloos kunt gebruiken.

Bij aanmelding voor 1 december halen en brengen wij uw grasmaaier in de Hoeksche Waard e.o.* voor slechts € 12,50 incl. BTW!

Uw machine wordt schoongemaakt, krijgt een complete onderhoudsbeurt en wordt gecontroleerd. Afhankelijk van het soort machine worden o.a. messen geslepen, filters gereinigd of vernieuwd, olie ververst, software bijgewerkt (robotmaaiers), wiellagers gecontroleerd, bedieningskabels afgesteld en slijtagedelen zoals V-snaren nagezien en zo nodig vervangen.

Nu direct uw winterbeurt inplannen?

Vul het aanmeldformulier in via onderstaande knop. Of stuur een e-mail naar info@kvos.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en type grasmaaier/tuinmachine en of u gebruik wilt maken van de ophaalservice. Bellen kan natuurlijk ook via 0186 – 57 14 15.

Eventuele klachten en/of storingen kunt u bij uw aanmelding aangeven. Na ontvangst van uw aanmelding nemen we uw machine op in de planning. Ophalen van de machines gebeurt in de periode november t/m februari. We maken van te voren telefonisch met u een afspraak over het ophalen van de machine(s).

Tijdig aanmelden en/of brengen van uw machine(s) zorgt ervoor dat deze weer op tijd klaar zijn voor het nieuwe tuinseizoen.

*binnen een straal van 20 km rond ons bedrijf.

Contact

Vos tuin- en parkmachines
Kreupeleweg 49
3286 BB Klaaswaal

T. 0186 – 57 14 15
E. info@kvos.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   07.30 – 17.00
Zaterdag:                          08.00 – 12.00
 
      

Copyright © 2020 K. Vos en Zn B.V. |